Team Hoffstedt – min blogg om segling

2008-07-02

GR 2008 I mål

Filed under: Havskappsegling — Tags: , — Jesper @ 16:04


20080701 21:42 skar vi mållinjen i Sandhamn medan solen gick ner över skärgården. Ett glatt jubel bröt ut ombord och kramandet var innerligt. Ett fantastiskt projekt har gått i mål. Bröderna Håkansson har köpt Mach 1 i England av Brian Tuckwood. Det har varit en lång och spännande resa att få hem båten. Att sedan gå i mål efter ett mycket lyckat Gotland Runt är verkligen en milstolpe. Dessutom var den underbara engelsmannen och tidigare ägaren Tuckwood med ombord. Inte konstigt att jag kände tårarna komma när vi tog oss över mållinjen.

Vi kom 4:a av 7 båtar i IRC D-klassen vi deltog i. Omräknat till LYS skulle vår insats räcka till en 23:e plats av 87 startande i LYS D-klassen som seglade exakt samma bana som IRC D.

Fler bilder från seglingen hittar ni på http://picasaweb.google.com/jesper.hoffstedt/GotlandRunt2008.

101 Comments »

  1. Разрешение на строительство — это официальный удостоверение, выписываемый управомоченными учреждениями государственного аппарата или муниципального управления, который позволяет начать строительную деятельность или выполнение строительных операций.
    [url=https://rns-50.ru/]Разрешение на строительство[/url] утверждает юридические принципы и требования к возведению, включая допустимые категории работ, допустимые материалы и техники, а также включает строительные стандарты и пакеты безопасности. Получение разрешения на строительную деятельность является необходимым документов для строительной сферы.

    Comment by RNS-MO-Now — 2023-09-01 @ 12:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress