Team Hoffstedt – min blogg om segling

2011-04-04

Demi-Clé 2011 | Banan

Filed under: Classe Mini — Tags: , , — Jesper @ 10:36

Lördag 23:e april finns jag med som gast ombord på Ulf Brändströms Nacira 650 när Classe Mini-säsongen inleds med årets första race på Franska Atlantkusten. Tävlingen heter Demi-Clé och är cirka 150 sjömil och seglas på två personer. Start i Locmiquélic utanför Lorient och målgång i St Nazaire i Bretagne.

Det är så klart en hel del logistik och förberedelse som måste klaffa bara för att vara på plats till starten. För att börja nånstans har jag ritat upp den preliminära banan och torrseglat en vända i Google Earth. Ni hittar en större karta här och en kml-fil till Google Earth här. Jag transportseglade min båt i dessa vatten i somras men Ulf har mer erfarenhet av banan. Tips och tricks mottages tacksamt!

Kan även konstatera att det är bra tryck i Classe Mini även i år. Anmälan är fulltecknad, 50 båtar, och det står redan 26 båtar i kö för att komma till start! Startlistan hittar ni här.

52 Comments »

  1. There’s noticeably a bundle to learn about this. I assume you made certain good points in options also.

    Comment by supreme new york — 2023-08-30 @ 17:21

  2. This website can be a stroll-through for all of the info you needed about this and didn抰 know who to ask. Glimpse here, and also you抣l undoubtedly uncover it.

    Comment by air jordan 1 — 2023-08-31 @ 22:58

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress