Team Hoffstedt – min blogg om segling

2011-09-11

Poly Skagen Race 2011

Filed under: Shorthanded — Tags: — Jesper @ 19:47

Foto Claes Redin

Här kommer lite bilder och en film från Poly Skagen Race som jag seglade med Niclas Domack ombord på hans Pogo 6,50, Balans, förra helgen. Vi startade i Långedrag på fredag morgon och var framme i Skagen vid elvatiden på fredag kväll. Under lördagen hann vi med ett besök vid Grenen där Kattegatt, Skagerack och Nordsjön möts. Otroligt vackert och känt för sitt magiska ljus. På söndagen startade vi 10:30 från Skagen i dryga tolv sekundmeter för att precis sträcka över till Stora Oset fyr på Svenska sidan. Alltid lika kul och gästvänligt att segla på Västkusten! Stort tack till arrangerande SS Fram.

[youtube nobjVHt-2kU 600]

Resultatet då? Jo, vi fick pris för att vi var en av de sista som bröt på fredagen när vinden försvann helt samtidigt med mörkrets intåg. På söndagen kom vi 3:a av fem startande i shorthandedklassen. Och så hade vi kul, träffade många trevliga seglare och lärde oss ännu mer om segling och Pogo 6,50.

Claes Redin och Lotta ombord på deras First Class 10.

Luffe 4004 tågade om oss i lovart…

…och lite senare en Sun Odyssey 43. Fast de gick i lä. Tackar!

Kattegatt.

Skagenröra beställd.

Balans och Milo.

Klassiskt Grenen.

Skepparen gjorde sig bra i Skagenljuset.

Ett extra stort tack till Niclas som bjöd in mig.

104 Comments »

 1. order dydrogesterone online cheap where to buy forxiga without a prescription buy empagliflozin sale

  Comment by Migqck — 2023-08-30 @ 15:09

 2. I found your blog site on google and verify just a few of your early posts. Continue to keep up the superb operate. I simply further up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for forward to studying more from you later on!?

  Comment by jordan outlet — 2023-08-30 @ 15:38

 3. fludrocortisone order online imodium uk loperamide sale

  Comment by Zrmzns — 2023-08-31 @ 12:50

 4. Oh my goodness! an incredible article dude. Thank you However I’m experiencing difficulty with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting equivalent rss downside? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

  Comment by off white outlet — 2023-08-31 @ 21:32

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress