Team Hoffstedt – min blogg om segling

2009-09-03

Kvällskör 2 september 2009

Filed under: Laser — Tags: — Jesper @ 14:50

Igår seglades säsongens 18:e kvällskör på Fjåset, MKS. Sydväst 2-5 och stråkigt gjorde banan svårseglad. Vi var åtminstone tre seglare som loggade racet med våra Garmin 305 ForeRunner-klockor. Vi håller på och tittar på ett sätt att lägga upp trackingen från flera båtar i samma kartbild. Det ska även finnas möjligheter att spela upp det live. Så länge hittar ni respektive seglares race nedan:

Jag startade okej i lovart. Slog mig snabbt fri till babords halsar och investerade i högerkanten där jag tyckte det såg ut att dra bättre. Det gav utdelning. Såg bra ut, cirka topp 15 inför första rundningen. Men blev för het på gröten och fastnade helt med två slag som inget av dem nådde upp till märket. Tvingades ducka en mängd styrbordsbåtar. Syns väldigt tydligt om man zoomar lite på trackingen. Tappade mycket och kom aldrig riktigt igen. Fick nöja mig med en preliminär 41 av 58. Skriv gärna om era egna upplevelser och reflektioner under kommentarer. Som vanligt hände det en hel del intressant ute på banan.

205 Comments »

 1. There are some attention-grabbing cut-off dates on this article but I don抰 know if I see all of them heart to heart. There is some validity however I’ll take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as well

  Comment by bape clothing — 2023-08-30 @ 18:57

 2. canadian king pharmacy: canadian pharmacy mall – canadian discount pharmacy

  Comment by Georgecox — 2023-08-30 @ 21:00

 3. mail order pharmacy india [url=http://indiapharmacy.cheap/#]indianpharmacy com[/url] indianpharmacy com

  Comment by Zacharyasymn — 2023-08-31 @ 08:22

 4. http://indiapharmacy.cheap/# reputable indian online pharmacy

  Comment by LloydSit — 2023-08-31 @ 09:22

 5. After research a few of the weblog posts on your web site now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site listing and will be checking again soon. Pls try my web site as properly and let me know what you think.

  Comment by bape t shirt — 2023-09-01 @ 00:20

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress